En knapp vecka kvar av semestern och jag börjar få höstångest. En del tycker det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner och fasta tider. Inte jag. Jag har fortfarande inte målat klart alla möbler jag tänkt (jag har egentligen bara grundmålat en hylla under hela semestern), inte slappat klart, inte gjort alla utflykter jag skulle vilja göra och inte varit ute på campingssemester mer än en gång. Vi är inte klara med altanen och vi har inte badat och solat klart. Vi har bara varit i sommarstugan en endaste gång. Jag har inte textat skyltar och förverkligat de idéer jag har i mitt huvud. Men de ligger ju kvar där och väntar förstås…

Vi har ändå varit dryga veckan på Öland med vår lilla husvagn, vi har hälsat på traktorer och Pettsson och Findus i Julita, vi har varit i Stockholm och ute på Fjäderholmarna, vi har fått sova längre på mornarna och vi har ätit frukost utomhus och fikat utomhus och grillat utomhus. Vi har i alla fall ny panel på en sida av huset, vi har köpt ny ytterdörr som snart är på plats förhoppningsvis och jag har påbörjat en litet projekt i form av en rabatt på framsidan av huset. Ett projekt som inte har någon deadline. Det är skönt.

Ikväll är det KK-joggen. Storebror springer 5,1 km och Tore ska för första gången äntra scenen och springa 1,2 km ihop med ett gäng andra killar födda 01-04. Han tillhör de yngsta, men har nog det största självförtroendet när det gäller vem som kammar hem segern i den klassen…

Uppdatering 090806: Klicka här så kan ni kolla in resultaten från KK-joggen. Tore kom på plats 138 av 159. Han är nöjd därför att om när det är någonting med hundra är det bra. Han vet ju att hundra kronor är mycket pengar, då måste ju plats hundratrettioåtta vara bra! Det är nog bäst att han får tro det tills vi har tränat på det där med att “det viktigaste är inte att vinna, utan att delta”.