Det finns underbara dagar och sen finns det vissa dagar som man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Tur att de underbara dagarna överväger!

Men idag är det nog en “dra täcket över huvudet”-dag. Till att börja är det måndag och vädret är grått, trist och så regnar det från alla håll. Axel har feber, lite snorig och jätteklängig på mig. Tores energi vet inte vart den ska ta vägen, då den inte kan vara utomhus. Den härjar istället fritt och högljutt inomhus. Axel har fått för sig att Tore är läskig när han låter högt och börjar skrika sitt högsta skrik (konstigt att han inte blir rädd för sig själv) när Tore går igång. Niklas jobbar till kl 17 den här veckan och då brukar det bara vara laga mat-äta-diska-söva barn-plocka leksaker-sova.

Jag har i alla fall hunnit med att ringa “viktiga” samtal idag: dels bokat tid på Ortophysio för att få akupunktur på min knäppa hand (Morbus de Quervain, inflammation i tummens senskidfack som jag drabbades av under graviditeten) och så har jag bokat fotografering hos Per-Arne för halvårsfotografering av Axel (ja, han hinner visserligen bli 9 månader…).

Blog Image

Bild från en helmysig morgon när pojkarna Högbacke låg och chillade i sängen, nyvakna och gosiga.

Blog Image